← Översikt
55Plus i Blekinge! logo
55Plus i Blekinge! cover

Välkommen till 55Plus i Blekinge!

55Plus är sedan 2009 en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster genom seniorbemanning.  Vi riktar oss till både hushåll och företag. Med fokus på kvalitet, trygghet och personlighet underlättar vi vardagen för tusentals hushåll och företag över hela Sverige.


Vi på 55Plus i Karlskrona erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre?


Privata tjänster:

Behöver du hjälp att få ihop vardagspusslet? I Karlskrona erbjuder vi en bredd av framförallt RUT- men även ROT-tjänster till våra kunder. Exempel på några av de tjänster vi erbjuder är: städning, trädgårdsarbete, IT-tjänster och snickeriarbete. Kontakta oss gärna för mer information, vi hjälper dig gärna.


Företagstjänster:

Känner ni på ert företag att ni vill att medarbetarna fokuserar på det de är bäst på, då hjälper vi gärna till med det andra. Allt från lokalstädning till enklare underhållsuppdrag. Åt företag eller bostadsrättsföreningar hjälper vi gärna till med städning, underhåll, trädgårdsskötsel när det är säsong för det och på vintern hjälper vi även med snöskottning.


Välkommen att kontakta oss på 55Plus, vi underlättar din vardag!

Tel: 0709-14 79 14

Mail: Birgitta@55plus.se


Besök gärna vår hemsida

Dela