← Översikt
A Relining AB logo
A Relining AB cover
Avloppsrenoveringar i villa-lägenhet Skåne-Blekinge!

Välkommen till A Relining AB!

Relining är samlingsbegrepp för att förstärka och förnya insidan på rör som transporterar avloppsvatten, luft och andra vätskor i våra fastigheter. De som vill ha ett snabbt och enkelt stambyte föredrar att relina före att hugga upp och bryta ner väggar för att byta byta ut rören.


A Relining arbetar med en metod som ger en sömlös lösning. Första steget är att kontrollera konditionen på rören. detta görs genom en inspektion där man även filmar. Om kunden beslutar sig för att man vill rusta upp sina avloppsrör skrivs ett avtal som styr vad som behöver åtgärdas och hur det ska gå till.


Utförande När vårt team anländer till arbetsplatsen så etablerar vi oss och skyddstäcker samtliga ytor samt demonterar bort t.ex. toalettstol. Med utrustning bearbetar man sedan rören så att de blir rensade på avlagringar så att röret blir rent. Med sprayutrustning bearbetas rörets insida och när dagen är slut har man belagt innersidan med ett helt nytt rör som numera är ett med originalröret. Detta innebär att du nu förstärkt ditt avloppsrör med ett 3mm tjockt plaströr.


Är det en bostadsrättsförening är det viktigt att ha med samtliga boende i projektet så att man startar rätt. Alla bör få information om vad som är viktigt under själva arbetsdagarna.KONTAKTA OSS


Frågor eller bokningar?

Tel: 0793-35 91 67

Mail: info@arelining.seDela