← Översikt
Appelquist Måleri AB logo
Appelquist Måleri AB cover

Appelquist Måleri AB

Järnbruksvägen 5

0702-499 548appelquist.maleri@telia.comHemsida
En målare som sätter färg på tillvaron

Välkommen till Appelquist Måleri AB!

Vi hjälper dig med måleriarbeten på ett proffsigt sätt! Vi utför målning av bostäder och företag, såväl utvändigt som invändigt.


Måleriarbeten

Vi utför alla typer av måleriarbeten både invändigt och utvändigt vid såväl om och tillbyggnader, renoveringar och nybyggnationer. Vi målar träfasader, putsfasader, fönster, plåttak, betonggolv, och tapetserar. Vi bistår ofta kunden med färgsättning och tapetval vid renoveringsarbeten. Vi besitter även stor kompetens inom brandskyddsmålning, Epoximålning, ådring och marmoreringsmålning samt renovering av fönster.


Fönsterrenovering

Vi renoverar och målar äldre som nyare fönster, äldre fönster kräver ofta lite mera arbeten för att uppnå ett hållbart resultat. Då kan vi erbjuda en kvalificerad fönsterrenovering med komplett färg och kittborttagning, trälagning och utbyte av beslag och tätningslister. Vi monterar även energiglas vilket hjälper kunden att minska energiåtgången.


Vi jobbar som målare i bl.a Karlshamn, Karlskrona, Ronneby m.m.

Vi jobbar som målare och fönsterrenoverar i bl.a Karlshamn, Karlskrona, Ronneby med omnejd. Kontakta oss om du har ett jobb som du vill ha utfört utanför dessa områden så kan vi säkert lösa det.


Välkommen att kontakta oss för vidare information kring offertförfrågan och arbetsprocess.

Tel 0702-499 548

Mobil: 0457- 251 00

E-post: appelquist.maleri@telia.com


För mer info besök gärna vår hemsida


Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Dela