← Översikt
Blommans Bygg AB logo
Blommans Bygg AB cover

Blommans Bygg AB

Ekerydsvägen 67

0706-67 28 82Hemsida


Välkommen till Blommans Bygg AB!

Letar du efter en personlig och pålitlig snickare? Då har du hittat rätt. På Blommans bygg sätter vi kunden i fokus och anammar kvalitet i alla led. Hos oss är inget skrivet i sten utan vi erbjuder flexibla tjänster inom bygg och snickeri. Som byggfirma är vi aldrig omöjliga och vi erbjuder våra kunder en komplett uppsättning av tjänster inom bygg och snickeri.


Vi försöker i hög grad att se möjligheter istället för hinder och vi gillar dessutom utmaningar. Med vår mångåriga erfarenhet som snickare i branschen fixar vi det mesta inom bygg. Vi byter fönster och bygger altaner, renoverar samt snickrar lite av varje.


Blommans Bygg AB är en liten och lojal aktör. Vi visar ett personligt engagemang i våra olika uppdrag som snickare, vilket också blivit lite av vårt signum som byggfirma. Vi är en mindre, men pålitlig samarbetspartner helt enkelt. För oss är lojalitet ett viktigt ledord och vi månar om att ge våra kunder ärliga samt transparenta upplägg. När du anlitar oss är det raka puckar från första början. Du kan räkna med transparenta prisuppgifter från dag ett.Hör av dig så kan vi prata närmare kring dina behov och önskemål!


Varmt välkommen till oss på Blomman Bygg!

Telefon: 0706-67 28 82

E-post: blommansbygg@gmail.com


För mer info besök gärna vår hemsidaDela