← Översikt
Elpartner i Blekinge AB logo
Elpartner i Blekinge AB cover

Elpartner i Blekinge AB

Gullbernavägen 19

0455-30 80 99per.svensson@elpartner.nuHemsida

Välkommen till Elpartner i Blekinge AB!

Elpartner i Blekinge AB är ett elteknikföretag som utför elarbeten hos privatpersoner, små- och stora företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industri samt offentliga förvaltningar. Vi kan erbjuda kompletta lösningar inom elinstallationer, tele, datanät, styr- och regler samt säkerhet. Elpartner i Blekinge AB har både kompetens och resurser för att lösa allt från de första idéerna till genomförandet av projektet.


Vi utför totallösningar av elektriska installationer. I företaget finns mångårig branscherfarenhet och mycket bred kompetens. Vår erfarenhet och kunskap gör oss flexibla. Vi utför Elinstallationer inom Inudstri, Kontor, Butiker, Lantbruk, Marinor, Fastighetsbolag, Bostadsrättsföreningar, och offentliga byggnader samt hos privatpersoner i samband med såväl nyproduktion som ombyggnader. Vi utför även Tele, Larm och Datainstallationer inom alla förekommande områden.


Service / Jour

Vi erbjuder service i form av förebyggande underhåll, akut felavhjälpning och funktionstest / kontroll. Vår lokala närvaro är en god förutsättning för din trygghet. Elpartner i Blekinge AB har väl utrustade servicebilar av större format för att kunna ha med ett brett sortiment för att kunna lösa dina problem utan att behöva köra till grossist / lager i onödan. Elpartner i Blekinge AB arbetar för långsiktiga kundrelationer som bygger på kvalité och förtroende.Elpartner i Blekinge AB är medlem i Elektriska Installatörsorganisationen, EIO.


Hör gärna av dig för att få veta mer om vad vi kan hjälpa till med eller begära en kostnadsfri offert.


Tel: 0708-36 77 40

Mail:per.svensson@elpartner.nu

Dela