← Översikt
Olsängs Potatis AB logo
Olsängs Potatis AB cover

Olsängs Potatis AB

Olsängsvägen 11

0455-368023perolof@olsangspotatis.se Hemsida

Välkommen till Olsängs Potatis
Ett företag i tredje generationen!
Olsängs potatis är ett familjeföretag som grundades 1940 av vår farfar. 1998 tog Per Olof och Sven över. Vi är nu inne i tredje generationen av ägare, och vi utökar vår verksamhet dagligen. Vi förser butiker och grossister med våra gyllene knölar i hela Sverige, men potatisarna är lokalt odlade i södra delarna av vårt land.

Gårdsbutik:
När du anländer till vår gårdsplan hittar du vår lilla gårdsbutik, där har vi samlat lite av det goda som produceras i vårt närområde. Med åren har vi etablerat en genuin gårdsbutik där vi erbjuder ett varierat sortiment av potatis, lök, ägg, glass, med mera. Under vår-sommar-och höst- perioden har vi även blommor och plantjord till försäljning.
Skafferiet
I vårt lilla skafferi kan du hitta marmelader, sylter, honung. lantchips och till och med lite genuint godis,  – produkter som vanligtvis inte finns i ordinarie livsmedelsbut

Grönsaker
Allt efter säsong kan du hitta varierat sortiment av grönsaker i vår gårdsbutik.

Potatis och rotsaker
Vi har flera sorters potatisar i vår gårdsbutik från vårt eget företag Olsängs Potatis. Vi erbjuder även rotfrukter, sortiment efter säsong.

Bruna och vita ägg
Alla ägg vi säljer är märkta och kommer från frigående höns. Vill du ha ekologiska ägg går det bra att beställa i gårdsbutiken.

Marksten:
Sedan 2007 år säljer vi marksten av hög kvalitet från tillverkaren Voxtorps Betong AB. Ta kontakt med oss så hjälper vi gärna till med råd om vad man skall tänka på när ni planerar att anlägga en yta med marksten. Köper ni marksten av oss erbjuder vi ett fullservicepaket där vi levererar stenen hem till er. Behöver ni hjälp med att lägga markstenen, kan vi, om så önskas, rekommendera er om vem som är bra på att lägga marksten på ett professionellt sätt.  På vår gård kan du se lite av det stora urval vi har och vi kan leverer direkt till dörr. Förutom marksten hittar du också hos oss trädgårdsjord och annat som hör trådgården till.

Välkommen att kontakta oss för vidare information och offertförfrågan!
Telefon: 0455-36 80 23 
E-post: perolof@olsangspotatis.se
Adress: Olsängsvägen 11, Olsäng
370 45 Fågelmara

Besök gärna våran hemsida

 

 

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Dela