← Översikt
PlåtslagareLind AB logo
PlåtslagareLind AB cover

PlåtslagareLind AB

Norjevägen 49

0456-52145platslagarelind@gmail.comHemsida


Välkommen till PlåtslagareLind!

PlåtslagareLind har utvecklats i generationer sedan början av 1900-talet. Från traditionsenligt plåtslageri till ”proffs på tak” och egen verkstad med tillverkning av speciallösningar i plåt.
Från plåt, betong/tegel till papp:

För dig som kund innebär det att du bara behöver anlita en leverantör trots att din tak kanske kräver arbeten med flera olika typer av takmaterial. Det innebär också att du har tillgång till konsultation och erfarenhet som sträcker sig mer än 100 år bak i tiden.
Experter från stort till smått:

Inom företaget finns olika team av experter och yrkesmänniskor. Exempelvis ett plåt-team, ett betong/tegel-team och ett team som är proffs på tätskiktsarbeten. Dessutom har PlåtslagareLind en serviceenhet som enbart arbetar med garneringsarbeten och andra mindre snickerier och renoveringar.
Utsedda till Sveriges bästa takläggare:

Företaget PlåtslagareLind har funnits i tre generationer. Från Egon Lind som startade i Olofström 1942 i Olofström till Egons barnbarn Ola Lind som idag driver verksamheten från Norje. Företaget har 10-talet anställda och har främst växt genom gott renommé. Men även genom att de blev utsedda till Sveriges bästa takläggare 2015.
Vi håller vad vi lovar:

För PlåtslagareLind är varje uppdrag ett gediget hantverk som ska hålla vad det lovar i rätt tid till överenskommet pris. Kunderna finns främst i Blekinge, Skåne och södra Småland.
Trygg och säker leverantör:

Kunderna är både byggentreprenörer, byggmästare, fönstermontörer, fastighetsbolag och privata husägare som alla kan känna sig trygga. PlåtslagareLind tar ett helhetsansvar även vad gäller arbetsplatsens säkerhet och att den uppfyller gällande Svenska regler och lagar. Både vad gäller arbetets utförande och arbetsvillkor.
Välkommen att kontakta oss för vidare information och offertförfrågan!

Telefon: 0708-522 488

E-post: platslagarelind@gmail.com  

 


 För mer info besök gärna vår hemsida

Dela