← Översikt
Snickar'n i Asarum AB logo
Snickar'n i Asarum AB cover

Snickar'n i Asarum AB

Kalkbacken 9

070 – 363 58 14lars@snickarn.seHemsida

Välkommen till Snickar’n!

Snickar’n finns i Karlshamn men utför jobb i hela Blekinge. Vi är ett sammansvetsat gäng snickare som alla har mångårig erfarenhet och ett gediget kunnande inom allt som har med snickeri och byggnation att göra. Vårt mål är att genom hög kompetens, effektiva arbetsinsatser och låga priser vara våra kunders självklara förstaval av snickare i Karlshamn med omnejd – oavsett om de är privatpersoner, företag eller industrier. Vi tar oss an alla typer av uppdrag, från mindre renoveringar till nybyggnationer och hela totalentreprenader. Vår personal har både lång erfarenhet och gedigen kunskap och vi arbetar alltid både snabbt och effektivt utan att göra avkall på noggrannheten och kvaliteten


Genom åren har vi på Snickar’n utfört byggnadsarbeten av alla möjliga slag åt kunder i Karlshamn med omnejd. Vi har byggt uterum och andra tillbyggnader, renoverat tak och badrum, bytt fönster och utfört fasadarbeten. Kort sagt det mesta.


I egenskap av totalentreprenör tar vi fullt ansvar för såväl projektering som utförande. Tillsammans med våra samarbetspartners inom andra branscher – elektriker, VVS-företag, designfirmor, med mera – tar vi fram fullständiga lösningar som möter just dina unika behov.När du anlitar Snickar’n är du med andra ord garanterad ett gediget byggarbete av högsta kvalitet.Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just dina behov!


Tel: 070-363 58 14

Mail:lars@snickarn.se

Dela