← Översikt
Sundahls Maskinaffär AB logo
Sundahls Maskinaffär AB cover

Sundahls Maskinaffär AB

Silvervägen 8

0455-596 00info@sundahls.seHemsida

Välkommen till Sundahls Maskinaffär!

-Våra entreprenadmaskiner skapar äkta arbetsglädje!


Vi på Sundahls Maskinaffär har entreprenadmaskiner med lång livslängd och hög produktivitet. Våra maskiner innehar funktioner som förenklar för dig och ditt arbete. Du lär märka skillnaden redan under första arbetspasset, ditt arbete förenklas och våra entreprenadmaskiner gör arbetet mer lönsamt.


Generöst utbud av entreprenadmaskiner:

Sundahls Maskinaffär erbjuder högkvalitativa entreprenadmaskiner. Oavsett om du vill köpa en fullutrustad entreprenadmaskin, hyra en skräddarsydd maskin, köpa begagnat eller enbart investera i särskilda maskintillbehör och reservdelar.


Vårt mål när du köper en entreprenadmaskin hos oss på Sundahls är att ditt arbete ska förenklas avsevärt. Kvalitetsmaskiner innehar mängder av positiva fördelar och förhoppningsvis kommer du märka skillnad redan under ditt första arbetspass. Som svensk importör av ATLAS samt JCB entreprenadmaskiner kan vi tillhandahålla både bandgrävare, hjulgrävare och hjulgrävare och även maskiner avsedda för järnväg.


Sprillans nytt eller begagnat?
Vi har någonting för alla.

De entreprenadmaskiner du hittar i vårt sortiment har hög produktivitet och lång livslängd. Du har dessutom valmöjligheten att under ett och samma tak finna mängder av olika varianter och modeller, såväl nya som begagnade. För dig som vill investera i tillbehör och reservdelar finns det ett gott urval även av detta. Vad du än är på jakt efter så kommer vi garanterat ha någonting som passar dig.


Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en entreprenadmaskin eller har några andra frågor. Ring eller besök Sundahls Maskinaffär, vi är belägna i Växjö samt med filial i Karlskrona och Kalmar.


Öppettider:

Maskinförsäljning: Måndag-Fredag 08-16

(16-17 efter överenskommelse)

Reservdelar: Måndag-Fredag 07-16

Verkstad: Måndag-Fredag 07-16Kontakta oss:

Tel: 0455-596 00

Mail: info@sundahls.se

Adress: Silvervägen 8 371 50, Karlskrona
Besök gärna vår hemsida

Dela